Trenutno su tu sledeci podaci:
1. Naziv kompanije:
2. Sajt:
3. Kontakt osoba: (to ste vi)
4. Lokacija:
5. Godina osnivanja:
6. Broj ljudi: (ima mnogo vise smisla nego broj zaposlenih)
7. Sta radimo: (opis onog sta startup radi)
8. Trazimo investiciju: (angel, VC, ne trazimo -- zanimljivo da je nekoliko ljudi zaokruzilo opciju 'ne trazimo' i jednu od ove druge dvije zajedno, sto je malo kontradiktorno, ali opet ima smisla u drugu ruku :)
Budite slobodno da prokomentarisete i savjetujete sta bi profil kompanije jos trebao da sadrzi. Takodje na ovoj temi slobodno mozemo prodiskutovati i o trenutnoj koncepciji sajta Startup Showa. Sve promjene radimo u letu, tako da, ako ima sta da se ispravi, doda, unaprijedi, vicite :)
Takodje Zoka (PunMiris) je savjetovao da predjemo na BUMPzee.com jer bi smo tamo mozda imali direktniji kontakt sa investitorima. BUMPzee je trenutno najjaci u domenu Affiliate markting grupa, mada grana se na sve i svasta.
Sad konceptualno servis pruza sve isto kao i Ning, nema bitne razlike. Razgledao sam tamo situaciju, njihova grupa tamo koja je najslicnija Startup Showu se zove Online Entrepreneurs i trenuto broji samo 66 clanova, toliko cemo mi imati za koji dan ;-) Tako da, po meni za prelazak na Bumpzee i nema pretjerane potrebe...
Tags:
Share
-
▶ Reply to This